Home

Hebt u op Tweede Paasdag nog niets te doen? Of wilt u na een fijne boswandeling nog even genieten van een kop koffie of neuzelen tussen allerlei leuke spullen?

Kom dan naar de blokhut van Scouting Rudyard Kipling! Op maandag 22 april organiseert de scouting, net als voorgaande jaren, de grote en deels overdekte Neuzelmarkt.

 

Twee zaterdagen hebben de leden van Scouting Rudyard Kipling hun uiterste best gedaan om de kramen van de Neuzelmarkt weer vol spullen te krijgen en dat is goed gelukt. Er is zoveel opgehaald dat er voor ieder wat wils te vinden is.

Dankzij de goed gesorteerde spullen en de grote locatie is de Neuzelmarkt een bekendheid in de regio geworden. Ook zal er een veiling zijn, waar prachtige spullen worden geveild.

De Neuzelmarkt is 22 april geopend van 11.00 tot 16.30 uur, zodat u alle tijd heeft om op uw gemak bij alle kramen te neuzelen. Ook is het mogelijk om wat te drinken of te eten.

Het geld dat de scouting deze dag zal ophalen wordt besteed aan de activiteiten voor onze jeugdleden.

U vindt de Neuzelmarkt op en rond de blokhut van scouting Rudyard Kipling, aan de Papenvoortse Heide 5B te Nuenen. Er is parkeergelegenheid, maar raadde u aan om op de fiets te komen.

De toegangswegen zullen duidelijk aangegeven staan, er zal eenrichtingsverkeer van toepassing zijn. Deze is vanaf de hoek bij Buismansven tot aan de splitsing waar u linksaf naar Stiphout gaat, en rechtsaf, via de oude Postbaan weer op de Papenvoortse Heide uitkomt. Deze dag zal ook maar aan een zijde van de weg geparkeerd mogen worden.

De entree bedraagt van 11.00 tot 13.00 uur € 2,00 en daarna € 1,00 voor volwassen, kinderen tot 12 jaar zijn de gehele dag gratis.

 

Bij vragen of opmerkingen mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.