Online veiling informatie 2021

De online veiling is afgelopen.
Alle winnaars hebben (als het goed is) een e-mail ontvangen met daarin de bevestiging welke veiling(en) ze gewonnen hebben.

Mocht u een veiling gewonnen hebben, maar deze e-mail niet ontvangen hebben, controleer dan ook even uw spambox.

Hieronder staat de informatie uit de mail zodat u deze ook heeft, als u geen mail heeft ontvangen.

—————————————————-

Afhalen is mogelijk op 14, 16 en 17 juni tussen 19:00u en 21:00u bij onze blokhut aan de Papenvoortse Heide 5b, Nuenen.

Betaling vind op locatie plaats. Bij voorkeur verloopt de betaling via een Betaalverzoek (QR-code).
Het is ook mogelijk om contant te betalen. Probeer dan het bedrag zo gepast mogelijk mee te nemen. Er is maar beperkt wisselgeld aanwezig.

Het artikelnummer (deze vind je onderaan in de beschrijving van elke veiling), helpt ons om jouw gewonnen veiling zo snel mogelijk te vinden.
Het zou fijn zijn als u deze bij de hand heeft.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u een e-mail sturen aan neuzelmarkt@rudyardkipling.nl

Scouting Rudyard Kipling organiseert dit jaar een online veiling. De veiling is bedacht om zo toch inkomsten voor de groep te genereren. De Neuzelmarkt ging immers voor de tweede maal op rij niet door. De scoutinggroep hoopt de veilingitems van de inwoners van Nuenen te ontvangen.

De ruim 100 scouts komen zaterdag 29 mei langs de deuren en verkopen steunbonnen en vragen of u iets wil doneren aan de scouting. Zij nemen echter maar één item per huishouden mee om het behapbaar te houden. Ze willen u vragen om iets te schenken dat van waarde is. Bijvoorbeeld elektrische apparaten, LP’s, pannen, fietsen, boeken of populair speelgoed. De scouting verwacht deze materialen goed te kunnen verkopen. Daarom zullen zij ook geen potten, vazen, glaswerk, kleding, meubels en decoratie aannemen.

Woont u in Gerwen, Nederwetten, Nuenen-West of Eeneind dan komen we niet bij u langs.
Voor de andere huishoudens in Nuenen die niet binnen deze gebieden vallen, kan het ook zo zijn dat we toch niet langskomen. Helaas kunnen we niet heel Nuenen kunnen doen in één dag.

Had u graag een steunbon gekocht en wij zijn niet geweest, dan kunt u een donatie op één van de onderstaande manieren: NL14 RABO 0109 1390 62 t.n.v. Scouting Rudyard Kipling.
Of scan de onderstaande QR-code:

De scouting heeft aangegeven niet meer dan één item per huishouden mee te nemen. Dus ook wanneer er meerdere mooie spullen gedoneerd kunnen worden, mogen de leden dit niet aannemen. Zij willen immers iedereen de kans bieden en meer dan enkele honderden producten is voldoende.

Wanneer u twijfelt of uw item geschikt is, dan mag u voor 29 mei een foto appen naar 06 – 83 42 31 72. Dan krijgt u antwoord of het geschikt is.

De gedoneerde spullen worden te koop aangeboden op onze veilingwebsite.

Vanaf 29 mei (eind van de dag) start de verkoop. Heeft u interesse in een product dan kunt u dat kenbaar maken door een bieding op deze site door te geven. Is uw bod het hoogste op het eind van de veiling termijn. Dan kunt u het product ophalen op de tijdsstippen die u van ons per mail krijgt. Dit zal waarschijnlijk in de week van 14 juni een aantal doordeweekse avonden zijn.