Organisatie

De organisatie van de Neuzelmarkt ligt al jaren in handen van een enthousiast team vrijwilligers (leid(st)ers en ouders) van Scouting Rudyard Kipling.
De gehele opbrengt komt ten goede aan de activiteiten en materialen van Scouting Rudyard Kipling. De Neuzelmarkt is in de loop van jaren uitgegroeid tot een onmisbare inkomsten bron.

Wat betekent dit nu eigenlijk?

Om het predikaat: “Best gesorteerde Neuzelmarkt van de Regio” te zijn, daarvoor met je veel doen, en dat doen we!
Sinds we in 2015 de beslissing hebben genomen om de Neuzelmarkt voortaan op de eigen locatie te houden, kunnen we stap voor stap hierin investeren, zodat ook hier de organisatie steeds professioneler verloopt en we onze doelstellling: “Best gesorteerde” waar kunnen maken.

Jaarlijks moet er veel geregeld worden dor de commissie, die daarvoor al vanaf begin januari begint met regelen van: reclame, vergunningen, vrijwilligers, aanhangwagen, busjes, ouders, folders, boodschappen, materialen, marktkramen, veiligheidsplannen, plannen en vooral:  heel veel uitsorteren.

De opbrengst van de Neuzelmarkt is een substantieel deel van de inkomsten van onze Scoutinggroep, en zal daarom altijd heel belangrijk blijven.

Scouting Rudyard Kipling is een actieve scoutinggroep aan de rand van Nuenen. Kinderen vanaf 5 jaar komen wekelijks bij elkaar om samen te spelen en plezier te maken in de bossen aan de Papenvoortse Heide. Daar staat namelijk “de Hagrid”, de accommodatie waar ze supertrots op zijn.

Met meer dan 160 actieve jeugd-leden, en ruim 40 kaderleden is de groep één van de grootste in de regio.

Voor meer informatie kunt u terecht op de internetsite van de scouting: www.rudyardkipling.nl