Zaterdag 6 april en zaterdag 13 april zullen de scouts van Scouting Rudyard Kipling uit Nuenen tussen 10.00 uur en 16.00 uur langs de deuren komen om neuzelwaar bij u op te halen.

Neuzelwaar is allerlei kleingoed wat niet kapot is, zoals elektrische apparatuur, speelgoed, schoenen, glaswerk, boeken en fietsen.

U kunt de scouting erg blij maken met al deze spullen.

Grote meubelen zoals kasten, tafels, stoelen maar ook witgoed en matrassen zal de scouting niet meenemen. Het zou fijn zijn als de spullen al bij elkaar zitten, dat scheelt de scouting wat uitzoek werk!

Bent u niet thuis, dan laten de leden een briefje achter met daarop de data en tijden waarop u zelf de spullen naar de blokhut kunt brengen.

Ook kunt u bij één van de scouts steunbonnen kopen. Het geld dat de scouting op de verkoopdag en met steunbonnen ophaalt wordt besteed aan activiteiten voor de leden.

De scouting hoopt op uw steun en bijdrage.

Zaterdag, 6 april halen de leden Neuzelwaar op in Nuenen-centrum (A), alle huizen ten noorden van de Europalaan en ten oosten van de Smits van Oyenlaan

De daarop volgende zaterdag, 13 april worden de spullen op gehaald in Nuenen-zuid (B), alle huizen ten zuiden van de Europalaan en Eeneind.

 

 

Op maandag 22 april, Tweede Paasdag, zal de Neuzelmarkt worden gehouden in de blokhut van scouting Rudyard Kipling zelf op de Papenvoortse Heide 5B in Nuenen.

 

Bij vragen of opmerkingen mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.